Februar

Såninger i februar bliver sat indenfor i varmen i huset, så de kan spirer. Ved fremspiring af frø er det vigtigt at bevare fugtigheden på 100 % ved fx at dække såbakker osv videre til med plastik eller bruge de små “drivhuse” med låg + varme omkring 20-22 grader (nogle mere- se i så kalender). Ligeså snart man ser de små spire komme op fjernes plastik og låg åbnes så fugtigheden kommer ned på ca. 40-60 % og temp. skal sættes ned til omkring 18 gr. og fuld lys for at undgå de bliver lange.

Marts

Såninger i marts bliver sat indenfor i varmen i huset, så de kan spirer. Ved fremspiring af frø er det vigtigt at bevare fugtigheden på 100 % ved fx at dække såbakker osv videre til med plastik eller bruge de små “drivhuse” med låg + varme omkring 20-22 grader (nogle mere- se i så kalender). Ligeså snart man ser de små spire komme op fjernes plastik og låg åbnes så fugtigheden kommer ned på ca. 40-60 % og temp. skal sættes ned til omkring 18 gr. og fuld lys for at undgå de bliver lange.

April

Såninger i April bliver sat indenfor i varmen i huset, så de kan spirer. Ved fremspiring af frø er det vigtigt at bevare fugtigheden på 100 % ved fx at dække såbakker osv videre til med plastik eller bruge de små “drivhuse” med låg + varme omkring 20-22 grader (nogle mere- se i så kalender). Ligeså snart man ser de små spire komme op fjernes plastik og låg åbnes så fugtigheden kommer ned på ca. 40-60 % og temp. skal sættes ned til omkring 18 gr. og fuld lys for at undgå de bliver lange.

Juli

Såninger i juli bliver sat i drivhuset, så de kan spirer lidt beskyttet. Ved fremspiring af frø er det vigtigt at bevare fugtigheden på 100 % ved fx at dække såbakker osv videre til med plastik eller bruge de små “drivhuse” med låg + varme omkring 20-22 grader (nogle mere- se i så kalender). Ligeså snart man ser de små spire komme op fjernes plastik og låg åbnes så fugtigheden kommer ned på ca. 40-60 % og temp. skal sættes ned til omkring 18 gr. og fuld lys for at undgå de bliver lange.